Even voorstellen

MIK Koerier

MIK Koerier is begonnen in 2006 met een VW Caddy en nu inmiddels doorgegroeid naar vijf voertuigen van klein naar groot. Door de jaren heen is MIK uitgegroeid tot een correct en betrouwbaar koeriersbedrijf met een groot aantal eigen wagens en vakbekwaam personeel. Wij beschikken over een modern wagenpark dat is uitgerust met up-to-date navigatiesystemen zodat uw zending altijd via de snelst mogelijke route wordt geleverd.

Vanuit Weert, hét logistieke knooppunt van Zuid-Nederland, en onze vestiging in bemmel zijn wij 24/7 bereikbaar en beschikken wij over een uitgebreid internationaal-netwerk waardoor u overal en altijd dezelfde gewenste service kunt verwachten van onze koeriers- dienst. Wij verzorgen 24/7 het transport voor diverse Nationals en Multi-nationals door geheel Europa.

Wij zijn gespecialiseerd in distributie van webshops en in transporten met een spoedeisend karakter en  in zendingen die u liever niet via de gebruikelijke kanalen laat verzorgen. Wij zijn een dynamisch koeriersbedrijf binnen een uitgebreid netwerk van regionale koeriersbedrijven. MIK Koerier biedt u naast nationale diensten ook internationale diensten.

U belt en wij rijden, de klok rond, 7 dagen per week door Nederland en door heel Europa. En uiteraard verzorgen wij ook het transport voor kleinere bedrijven in de regio.